Stranica se učitava.
Molimo sačekajte.

Meni

065 44 89 844

064 29 56 513

office@k-sistem.rs

PVC prozori

Zašto PVC prozori

 • PVC prozori su broj jedan u energetskoj efikasnosti
  Izborom PVC prozora osiguraćete vašem domu toplotnu izolaciju koja pruža veliku uštedu energije! Prozori napravljeni od PVC profila pokazuju neuporedivo bolja izolacijska svojstva u odnosu na drvene prozore, pa samim tim smanjuju i vaše troškove grejanja. Posebna ušteda energije postiže se korišćenjem PVC prozorskih profila u kombinaciji sa troslojnim staklom (standard pasivne kuće).
 • PVC prozori imaju odličan odnos troškova i dobiti
  PVC prozori zahtevaju minimalno održavanje tokom životnog veka od preko 50 godina. Izborom PVC prozora ostvarićete uštedu na dugoročnom planu!
 • PVC prozori se lako održavaju
  Tečnost za pranje sudova i krpica koja nije abrazivna je sve što vam je potrebno prilikom čišćenja visokokvalitetnih PVC prozora.
 • PVC prozori su dugotrajniji
  U odnosu na drvene prozore, PVC prozori imaju veoma dug životni vek. Vrhunski kvalitet ovih prozora ogleda se u njihovoj otpornosti na deformacije, kao i u visokom stepenu funkcionalnosti tokom godina. Napravite odličnu investiciju ugradnjom PVC prozora koji traju minimum 50 godina!
 • PVC prozori se brinu o zaštiti životne sredine
  PVC prozori se mogu 100% reciklirati, te na taj način štede prirodne resurse naše planete. 40% svih gasnih i uljanih rezervi na svetu se koristi za grejanje i dodatnu energiju u objektima, dok od toga samo 4% odlazi na proizvodnju plastike, od čega samo 1% na proizvodnju PVC-a. Nizak stepen zagađivanja i mali utrošak energije prilikom proizvodnje PVC-a, uz činjenicu da PVC prozori traju mnogo duže od drvenih, pomaže postizanje ekološke ravnoteže i zaštitu životne sredine.