Stranica se učitava.
Molimo sačekajte.

Meni

065 44 89 844

064 29 56 513

office@k-sistem.rs

Prednosti aluminijumske stolarije

Zašto AL stolarija?

Ukoliko tražite laganu konstrukciju, čvrstoću, postojanost i zastakljivanje većih površina, onda je AL stolarija idealno rešenje za vas. Aluminijum je material koji je 43 puta jači od drveta, što ga čini idealnim za prozore i vrata.

Dostignuća u oblasti novih tehnologija omogućila su unapređenje i ogromnu popularnost aluminijumske stolarije u okviru stambenih, ali sve više i poslovnih prostora. K-SISTEM vam nudi stolariju izrađenu od renomiranog grčkog proizvođača ALUMIL u kombinaciji sa FAPIM okovom.

Prednosti AL stolarije

Dugotrajnost

Izgled AL prozora i vrata ostaje nepromenjen tokom niza godina. Velike varijacije spoljne temperature nemaju negativni uticaj na AL stolariju. AL stolarija je otporna na koroziju, njena tvrda površina otporna je na udarce, vetar, vodu i deformacije. Aluminijum je nezapaljiv material – zadržava svoj oblik čak i na 1000 °C

AL stolarija pruža odličnu zvučnu i toplotnu izolaciju

Aluminijum je termički stabilan material, te AL stolarija omogućava minimalno gubljenje energije. U ponudi K-SISTEM-a možete pronaći profile sa termo prekidom koji su idealni za izuzetno povećanje energetske efikasnosti aluminijuma.

Sigurnost

AL stolarija pruža najviši nivo protiv-provalne, požarne, dimne, seizmičke zaštite.

Minimali zahtevi za održavanjem

Čvrstoća i postojanost aluminijuma osiguravaju kvalitet koji ne zahteva posebna održavanja.

Estetika

Moderan izgled AL stolarije, uz veliki izbor različitih oblika, linija i boja, zadovoljava najsavremenije estetske i arhitektonske trendove.

Zaštita životne sredine

Aluminijumska stolarija se može 100% reciklirati. Aluminijum je netoksičan i obnovljiv resurs, te na taj način pomaže postizanje ekološke ravnoteže i zaštitu životne sredine.

DEO NAŠE PONUDE
aluminijumska-vrata-1699
Pogledaj ponudu

aluminijumska-klizna-vrata
Pogledaj ponudu